Mr. Krabs

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar mr. Krab

Mr. Eugene H. Krabs yaiku karakter fiksi serial kartun SpongeBob SquarePants.[1] Dheweke manggon ing omah kang wujude jangkar bareng anake, Pearl Krabs.[1] Dheweke dhuwe mungsuh kang jenenge Sheldon Plankton, sig duwe restoran Chum Bucket kang dagangane ora tau payu (walikane Krusty Krab).[1] Ana ing episode Friend or Foe, nyeritakake yen ket bayi dheweke kekancan. Dheweke dadi mungsuhan amerga resep.[1] Sawise kuwi Plankton kerep nyoba nyolong resep rahasia Krabby Patty.[1]

Uripe Mr. Krabs[sunting | sunting sumber]

Mr. Krab duwe restoran kang jenenge Krusty Krab, panggonan kerjane SpongeBob lan Squidward.[1] Dheweke tresna banget karo dhuwit, dheweke ora gelem ngewenehi dhuwit sithik-sithika senajan wis sugih banget.[1] Mr. Krabs mungsuhan karo Plankton, arep kabeh rencanane Plankton kanggo njupuk resep Krabby Patty ora kasil.[1] Mr. Krabs biasane sedih lan utawa ngamuk yen kelangan dhuwit senajan mung saksen.[1] Nanging, ana ing saperangan episode dheweke ora sedih rikala kelangan dhuwit, kaya Selling Out lan Grandpapy the Pirate. [1] Mr. Krabs manggon bareng anake. Pearl ing omah kang wujude jangkar.[1] Mr. Krab uga pelit karo anake dhewe, kaya nggawe perkawis kang ora disenengi dening Pearl ing dina ulng tahune, ngeweneke biskuit karo saus mawa pizza kanggo pesta bantal Pearl ing The Slumber Party, lsp.[1] Mr. Krabs duwe cacing kang jenenge Mr, Doodle, dheweke ora tahu ketok ing sekitar omah nanging metu rikala Mr. Krabs mlaku-mlaku.[1]

Uripe sadurunge Seri[sunting | sunting sumber]

Ing episode Friend or Foe, dheweke (perangan pisanan) lan Karen (turahane) nyeritakake dheweke lahir barengan karo Plankton, kanca apike Mr. Krabs rikala kuwi.[2] Dheweke lan ibune kereb entuk pambyantu saka Old Man Jenkins.[2] Sawijining dina rikala dheweke lan Plankton lagi mlaku-mlaku, dheweke weruh wong adol burger sugih, bocah kaloron kepikiran kanggo nglakoni sing padha.[2] Dheweke ngadol burger gaweane dhewe nanging bocah kang nuku malah lara.[2] Dheweke nawakake burger marang Old Man Jenkins, dheweke malah seda.[2] Kekancane antarane Mr. Krab lan Plankton pedot ing kono, nanging Mr. Krabs nemokake resep kang banjur dadi resep Krabby Patty.[2]

Ing episode Grandpappy the Pirate, dheweke rikala bayi manggon ing kapal bajak laut Simbahe.[2] Rikala wis gedhe, dheweke uga dadi bajak laut lan dhuwe kapal dhewe.[2] Rikala dheweke mbayar upah kanggo anak buahe, durung kabeh entuk bayaran, bandha-bandhane malah wis entek.[2] Dheweke banjue njupuk kerang kang bakal dadi cagak ing ngarep Krusty krab lan lunga.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m (id)otak kapitalis Mr. Krabs (dipunundhuh tanggal 20 februari 2013)
  2. ^ a b c d e f g h i j (id)Bajak Laut (dipunundhuh tanggal 20 februari 2013)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mr._Krabs&oldid=842349"