Moti, Ternaté

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Moti

Peta lokasi Kecamatan Moti
Provinsi Maluku Lor
Kutha Ternaté
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Moti iku salah sijining kecamatan neng Kutha Ternaté provinsi Maluku Lor, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moti,_Ternaté&oldid=811222"