Motherland (anthem)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Motherland iku lagu kabangsané Mauritius.


Tèks[sunting | sunting sumber]

Lirik jroning basa Inggris Terjemahan jroning basa Jawa
Glory to thee,

Motherland, oh motherland of mine,
Sweet is thy beauty,
Sweet is thy fragrance,
around thee we gather,
as one people,
as one nation,
In peace, justice and liberty,
Beloved country may God bless you,

for ever and ever.
Kamulyan kanggomu

Ibu pertiwi, oh ibu pertiwiku
Manis iku kasulistyanmu
Manis iku ganda wangimu
Ing saubengmu kita kumpul
Minangka siji bangsa
Siji negara,
Jroning swasana aman, adil lan bébas
Negara kinasih, muga Gusti maringi rahmat

Salawasé.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]