Moshe Katsav

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Moshe Katsav

Moshe Katsav (Ibrani משה קצב) utawa Mūsā Qaṣāb (Parsi موسى قصاب) (lair ing 5 Desember 1945) iku Presiden Israèl sing kaping wolu. Moshe Katsav iku anggota Partai Likud. Dhèwèké asalé saka Iran lan nalika cilik mèlu wong tuwané hijrah menyang Israèl minangka Wong Yahudi Persia.

Olèhé dadi presiden ditandhani déning kontroversi kasus ruda peksa. Dhèwèké ditudhuh mrakosa pegawé wadon lan dadi kudu mundhur ing tanggal 1 Juli 2007. Ing tanggal 30 Desember 2010 dhèwèké divonis hukuman 8 taun.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moshe_Katsav&oldid=829150"