Morgan Tsvangirai

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Morgan Tsvangirai, Oslo 2009
Photo: Harry Wad

Morgan Tsvangirai (lair 10 Maret 1952) iku Perdana Menteri Zimbabwe. Ing tanggal 11 Februari 2009, dhèwèké dilantik dadi Perdana Menteri sawisé taunan dadi pamimpin oposisi sing nantang presiden Zimbabwe Robert Mugabe.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Morgan_Tsvangirai&oldid=816402"