Moonraker

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Moonraker
Sutradara Lewis Gilbert
Produser Albert R. Broccoli
Screenplay by Christopher Wood
Based on Moonraker karya Ian Fleming
Paraga Roger Moore
Michael Lonsdale
Lois Chiles
Richard Kiel
Bernard Lee
Musik déning John Barry
Sinematografi Jean Tournier
Panyunting John Glen
Studio Danjaq
EON Productions
Les Productions Artistes Associés
Distributor United Artists
Tanggal rilis
  • 26 Juni 1979 (1979-06-26) (Britania Raya)
Durasi 126 menit
Negara Britania Raya
Perancis[1]
Basa Inggris
Anggaran $34 yuta
Bathi reged $210.3 juta[2]

Moonraker (1979) yaiku film mata-mata kasewelas ana ing seriJames Bond lan sing kapapat sing lakone Roger Moore minangka agen fiksi James Bond.Film iki yaiku film katelu lan terakhir ana ing seri James Bond sing disutradarai dening Lewis Gilbert.Sing nyengkuyung ana ing film iki yaiku lois Chiles, Michael Lonsdale, Corinne Clery, lan Richard Kiel. Film iki nyritakake James Bond sing nggoleki sebab kasus ilange pesawat ulang alik,banjur dhewekke nemoni Hugo Drax, sing nduweni perusahaan pesawat mau. Sakwise ketemu karo ilmuwan luar angkasa Holly Goodhead, Bond banjur menyang California , Venesia, Rio de Janeiro, lan hutan hujan Amazon sakdurunge menyang luar angkasa. Moonraker sakdurunge arep digawe dadi film sakdurunge novele dadi taun 1954.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "MOONRAKER (1979)". Film & TV Database. London: British Film Institute. http://ftvdb.bfi.org.uk/sift/title/63867. Retrieved 17 April 2012.
  2. ^ "Gross of the James Bond films". The Numbers:Box Office Data. http://www.the-numbers.com/movies/series/JamesBond.php. Retrieved 5 October 2007.

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moonraker&oldid=835133"