Monnaie de Paris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Suwasana Monnaie de Paris, 11 quai Conti, 75006 Paris

Monnaie de Paris utawa misuwur minangka Paris Mint utawa secara administratif disebat "Direction of Coins and Medals", yaiku sawijining pusat administrasi saka pamarintahan Prancis kang ndhuweni tanggung jawab dèning babagan panerbitan koin lan medali serta wujud barang-barang sajinisé. Museum Monnie uga misuwur nyimpen koin-koin kuno patilasan sajarah Prancis.

Minangka taun 2007, panjenengané Mint dadi sawijining nama komersial saka "Department of Coins and Medals" yaiku wujud saka kementrian Ekonomi, Keuangan lan Industri. Minangka ndhuweni hak autonomi panjenengané Mint uga ndhuweni "legal personality" ing kaputusan Act No. 2006-1666 budget for 2007[1].


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Loi21 Desember, 2006, art. 36.


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

48°51′23.79″N 2°20′20.52″E / 48.8566083°N 2.3390333°E / 48.8566083; 2.3390333

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Monnaie_de_Paris&oldid=864719"