Mogilno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mogilno
POL Mogilno COA.svg
Lambang Mogilno
POL Toruń map.svg
Lokasi Mogilno
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: 8,32 km²
Pedunung: 12.567 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: CMG
Alamat
balé kutha:
ul. Narutowicza 1
88-300 Mogilno
Situs wèb resmi: www.mogilno.cba.pl
Politik
Walikutha: Leszek Duszyński

Mogilno iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 12.567 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mogilno&oldid=817947"