Mońki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mońki
POL Mońki COA.svg
Lambang Mońki
Monki Mapa.PNG
Lokasi Mońki
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Podlasie
Jembar: 7,66 km²
Pedunung: 10.796 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: BMN
Alamat
balé kutha:
ul. Słowackiego 5a
19-100 Mońki
Situs wèb resmi: www.monki.um.pl
Politik
Walikutha: Zbigniew Karwowski

Mońki iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 10.796 jiwa.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Mońki ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mońki&oldid=817945"