Mission Santa Clara de Asís

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mission Santa Clara ing taun 2008

Misi Santa Clara de Asis (Cithakan:Lang-itu) madeg wiwit tanggal 12 Januari 1777 kanthi jeneng kawitan yaiku Clare dari Assisi dipandegani déning panjenengané Miskin Clares. Kacathet kaping enem ambruk lan dibangun maneh kaya asline .

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

37°20′57.63″N 121°56′28.46″W / 37.3493417°N 121.9412389°W / 37.3493417; -121.9412389Koordinat: 37°20′57.63″N 121°56′28.46″W / 37.3493417°N 121.9412389°W / 37.3493417; -121.9412389

Galeri[sunting | sunting sumber]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]