Mira Lesmana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mira Lesmana
Lair Mira Lesmanawati
8 Agustus 1964 (umur 49)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Pagawéyan produser
Taun aktif 1978 - saiki
Garwa Mathias Muchus
Wong tuwa Jack Lesmana lan Nien Lesmana

Mira Lesmanawati (lair ing Jakarta, 8 Agustus 1964; umur 49 taun) iku salah sawijining produser film asal Indonesia sing dianggep suksès ing dasawarsa 2000-an. Mira iku putriné tokoh jazz Indonesia, Jack Lesmana lan penyanyi sènior Indonesia ing taun 1960-an Nien Lesmana. Mira iku mbakyuné musisi Indra Lesmana. Mira nikah karoMathias Muchus.


Lulusan Institut Kesenian Jakarta iki miwiti karir ing perusahaan pariwara. Ing taun 1996 dhèwèké ngedegaké Miles Productions, sing banjur gawé film-film sing kondhang ing jamané, yaiku Ada Apa Dengan Cinta, Petualangan Sherina lan Laskar Pelangi.

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mira_Lesmana&oldid=829720"