Mikronésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mikronesia (saka basa Yunani: μικρός 'cilik', νῆσος 'pulo') kuwi sawijining kawasan ing Samudra Pasifik. Filipina dumunung ing sisih kulon, Indonesia ing kidul-kulon, Papua Nugini lan Melanesia ing sisih kidul, lan Polinesia ing sisih kidul-wétan lan wétan.

Kawasan iki dipérang dadi 8 entitas pulitik:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mikronésia&oldid=814681"