Mielec

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mielec
POL Mielec COA.svg
Lambang Mielec
POL Mielec map.svg
Lokasi Mielec
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Subkarpathia
Jembar: 47,36 km²
Pedunung: 61.288 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: RMI
Alamat
balé kutha:
...
... Mielec
Situs wèb resmi: www.mielec.pl
Politik
Walikutha: Janusz Chodorowski

Mielec (Jerman Mühlenz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 61.288 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mielec&oldid=806933"