Midžor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Midzhur (Миджур)
Midžor (Миџор)

Picture taken from the Serbian side
Elevasi 2.169 m (7.116 ft)
Location
Midzhur (Миджур) is located in Bulgaria<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Operand ora ditemokaké kanggo *%; left: -325%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
Midzhur (Миджур)
Location of Midzhur in Bulgaria (on Serbian border)
Lokasi Flag of Serbia Serbia, Flag of Bulgaria Bulgaria
Pagunungan Balkan Mountains
Koordinat

43°24′0″N 22°41′0″E / 43.4°N 22.683333°E / 43.4; 22.683333Koordinat: 43°24′0″N 22°41′0″E / 43.4°N 22.683333°E / 43.4; 22.683333

[1]

Midzhur (Basa Bulgaria: Миджур) utawa Midžor (Basa Serbia: Midžor/ Миџор) iku sawijining pucuk gunung ing pagunungan Balkan, dumunung ing tapelwates antara Serbia lan Bulgaria. Gunung iki dhuwuré 2.169 metres (7,116 ft), arupa pucuk sing paling dhuwur ing Pagunungan Balkan Kulon lan ing Serbia.[2]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ http://peakbagger.com/peak.aspx?pid=13254
  2. ^ Ora klebu Kosovo, sing nduwèni pucuk gunung Đeravica ing pagunungan Prokletije sing luwih dhuwur tinimbang pucuk gunung iki yaiku 2.656 metres (8,714 ft).

Gallery[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ http://peakbagger.com/peak.aspx?pid=13254
  2. ^ Ora klebu Kosovo, sing nduwèni pucuk gunung Đeravica ing pagunungan Prokletije sing luwih dhuwur tinimbang pucuk gunung iki yaiku 2.656 metres (8,714 ft).
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Midžor&oldid=827180"