Mickaël Landreau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mickaël Landreau
Mickaël Landreau
Informasi pribadi
Jeneng pepak Mickaël Vincent André-Marie Landreau
Tanggal lair 14 Mei 1979 (umur 34)
Papan lair Machecoul, Perancis
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Penjaga gawang
Informasi klub
Klub saiki Lille
Nomer 1
Karir remaja
1995–1996 Nantes
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1996–2006 Nantes[1] 421 (0)
2006–2009 Paris Saint-Germain[2] 114 (0)
2009–kini Lille 105 (0)
Tim nasional
2001–kini Perancis 11 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 29 Mei 2011.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 17 Oktober 2007


Mickaël Landreau (lair ing Machecoul, Perancis, 14 Mei 1979; umur 34 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan ing posisi kiper saka Lille lan tim nasional bal-balan Perancis sing dhuwur awaké 184 cm.[3]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "LANDREAU AGREES NEW NANTES DEAL", Sky Sports, 5 June 2001. diaksès tanggal 17 July 2012. 
  2. ^ "Landreau completes PSG move", Sky Sports, 15 May 2006. diaksès tanggal 17 July 2012. 
  3. ^ "Lille agree Landreau fee", Sky Sports, 28 June 2009. diaksès tanggal 19 March 2012. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mickaël_Landreau&oldid=835617"