Mick Jagger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mick Jagger

Latar wuri
Jeneng Michael Philip Jagger
Génré Rock, rock and roll, psychedelic rock, blues, reggae, blues-rock
Pegawéyan Penyanyi, Penulis lagu, Musikus, Produser rekaman
Instrumèn Vokal, harmonika, gitar, piano, bass
Taun aktif 1962 - Saiki
Label Virgin, Rolling Stones, ABKCO, Universal
Magepokan karo The Rolling Stones
Situs wèb MickJagger.com
[url

Sir Michael Philip "Mick" Jagger (lair 26 Juli 1943; umur 71 taun) yaiku musisi rock, aktor, panyerat tembhang, produser, lan uga pamakarya ingkang saka nagara asal Inggris. Piyambake dhisik iku vokalis saka band legendharis Inggris, yaiku The Rolling Stones. [1] Mick Jagger sampun nggulawentah panggung musik sampun luwih saka 50 taun. Piyamabake sampun gadhah album lan tembhang ingkang kathah saka piyambak utawa karo band The Rolling Stones. [2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [[[:Cithakan:Allmusic]] "allmusic ((( Chris Jagger > Biography )))"]. www.allmusic.com. Cithakan:Allmusic. Retrieved 319 Oktober 2012.
  2. ^ Erlewine, Stephen Thomas. [[[:Cithakan:Allmusic]] "Mick Jagger Biography"]. Allmusic. Cithakan:Allmusic. Retrieved 19 Oktober 2012.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]


Cithakan:The Rolling Stones

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mick_Jagger&oldid=834889"