Mińsk Mazowiecki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mińsk Mazowiecki
POL Mińsk Mazowiecki COA.svg
Lambang Mińsk Mazowiecki
120px
Lokasi Mińsk Mazowiecki
Katrangan cekak
Provinsi: Mazowia
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Mińsk Mazowiecki
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Mińsk Mazowiecki iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mińsk_Mazowiecki&oldid=806956"