Międzyzdroje

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Międzyzdroje
POL Międzyzdroje COA.svg
Lambang Międzyzdroje
120px
Lokasi Międzyzdroje
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Międzyzdroje
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Międzyzdroje (Jerman Misdroy) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Międzyzdroje&oldid=817729"