Międzyrzecz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Międzyrzecz
POL Międzyrzecz COA.svg
Lambang Międzyrzecz
120px
Lokasi Międzyrzecz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: 10,26 km²
Pedunung: 18.487 jiwa (2014)
Pelat nomor kendaran motor: FMI
Alamat
balé kutha:
ul. Rynek 1
66-300 Międzyrzecz
Situs wèb resmi: miedzyrzecz.pl
Politik
Walikutha: Remigiusz Lorenz

Międzyrzecz (Jerman Meseritz) iku sawijining kutha ing kali Obra ing kulon segara kang ana ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 18.487 jiwa kachatet ing taun (2014). Miedzrzecz dumunung ana ing Provinsi Lubusz (wiwit 1999), sadurungé ana ing Provinsi Gorzow Wielkopolski (1975-1998).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Międzyrzecz&oldid=887785"