Mercedes-Benz SLS AMG

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mercedes-Benz SLS AMG
SLS AMG.
Prodhusèn Mercedes-Benz
Parusahan indhuk Daimler AG
Wiwit prodhuksi 2010
Mangsa sajroning produksi 2010–present
Modhèl taun 2011–
Perakitan Sindelfingen, Germany
Modhèl sakdurungé Mercedes-Benz SLR McLaren Mercedes-Benz 300SL
Klas Supercar and GT
Wangun rangka 2-door coupe
2-door roadster
Layout Front mid-engine, rear-wheel drive, Transaxle
Mesin 6.2L, V8, DOHC
Transmisi 7-speed dual-clutch semi-automatic
Let sumbu rodha 2680 mm
Dawa 4638 mm
Amba 1939 mm
Dhuwur 1262 mm
Bobot kothong 1620 kg

Mercedes-Benz AMG SLS yaiku montor sugih pariwisatawan gedhé sing dikembangaké déning Mercedes-AMG kanggo ngganti Mercedes-Benz SLR Mclaren.[1] Mobil iku yaiku mobil Mercedes pisanan sing digawe ning-ngomah karo AMG lan dijlentrehaké karo Mercedes-Benz, penerus spiritual kanggo Mercedes-Benz 300SL Gullwing.[1]ing Eropa karo MSRP € 177,310 (kalebu pajak) lan ameh diwiwiti ning Amerika Serikat ing tengahan taun 2011 lan kurang luwih $200.000.[1] AMG SLS yaiku fitur dadi mobil panutup kanggo PlayStation 3 game balap Gran Turismo 5, lan Safety Car kanggo Formula Siji 2010 lan taun 2011.[1] AMG SLS yaiku digawe kanggo dadi kebangkitan Gullwing modern sing 300SL saka Gorden Wagener.[1] mobil iki nduweni topi dawa, kompartemen penumpang cerak karo poros mburi lan bageyan mburi mobil kang cendhak.[1] AMG SLS uga ngadhaptasi fitur pintu swiwi sing ameh ngayun munggah lan mbukak ing struts gas, ora ana ing campuran dhuwur lan ngarep kayata SLR.[1] Lawang-lawang kudu ditutup kanthi manual sing dadi Insinyur AMG mutusaké otomatis nutup sistem amarga sistem ameh nambah 90 £ (41 kg).[1] AMG SLS adalah dirancang untuk menjadi kebangkitan Gullwing modern yang 300SL oleh Gorden Wagener.[2] Mobil memiliki topi panjang, kompartemen penumpang dekat dengan poros belakang dan bagian belakang mobil yang pendek. AMG SLS juga akan menyesuaikan fitur pintu sayap yang akan ayunan ke atas terbuka pada struts gas, tidak dalam campuran ke atas dan ke depan seperti SLR. Pintu-pintu harus ditutup secara manual sebagai insinyur AMG memutuskan otomatis menutup sistem karena sistem akan menambahkan 90 £ (41 kg) ke mobil [4] Dalam kasus roll-over, pintu dapat sepenuhnya dilepaskan untuk memungkinkan. penghuni untuk meninggalkan kendaraan.[2]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h (id)www.mediaindonesia.com; Mercedes Benz Perkenalkan SLS AMG Roadster(diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)
  2. ^ a b (id)themercedeslounge.com(diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)