Mengwi, Badung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Mengwi

Peta lokasi Kecamatan Mengwi
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Badung
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Mengwi iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Badung Provinsi Bali.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Badung
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mengwi,_Badung&oldid=81183"