Menara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Menara Eiffel, Prancis

Menara inggih menika struktur damelanipun manungsa ingkang dhuwuripun langkung saking lébaripun. Menara menika dipunbangun minangka sawijining mercu tanda ingkang dipunbangun kanthi éndah sesawanganipun. Ananging ancasing menara inggih menika kanggé njagi papan saha lemah.

Etimologi[sunting | sunting sumber]

Tembung "menara" asalipun saking Basa Arab "منارة" ingkang dipuwaos :manārah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Menara&oldid=851672"