Memori Kilat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kartu memori kilat USB


Memori kilat (flash memory) yakuwi jinisé EEPROM kang bisa dadi tempaté data memori kang akeh, bisa uga mbusak lan nyerat operasi pemrograman. Istilah gampangé yakuwi, chip memori kang bisa nyimpen seratan, ora kaya chip memori akses acak/RAM, memori iki bisa nyimpan datané tanpa mbutuhaké penyediaan listrik. Memori iki biasané digunakaké ning kartu memori, kandar kilat USB (USB flash drive), pemutar MP3, kamera digital, lan telepon genggam.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Memori_Kilat&oldid=866693"