Megan Fox

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Megan Fox

Fox at the 2010 Toronto International Film Festival in September 2010.
Lair 16 Mei 1986 (umur 28)
Oak Ridge, Tennessee, US
Pakaryan Actress, model
Garwa Brian Austin Green (m. 2010–present)

Megan Denise Fox (lair ing Oak Ridge, Tennessee, Amerika Serikat, 16 Mei 1986; umur 28 taun) yakuwi aktris lan model kang kebangsaané Amerika Serikat kondhang amarga dadi bintang film ning Holiday In the Sun (2001), Ning umur 5 taun, dheweké wus olih pelatihan ning babagan drama lan tari ning lembaga sosial ning kutha kalairané.[1] Ning umur 10 taun, dheweké pindah ning florida amarga dheweké remen ning bidang akting, akting disinauni nganti lulus SMU.[1] Ning umuré kang 13 taun, Megan cilik uwis anduweni bakat ning bidang seni.[1] Dheweké tau menang kompetisi ning bidang modeling lan tari, iki kang mbuktikaké.[1]

Ananging ning taun 2001, Megan nembe nyoba akting ning dunya film.[1] Filmé kang pisanan judulé HOLIDAY IN THE SUN, film iki mbuka kariré ning dunya seni peran.[1] Peran pembantu kang tau dilakoni dening dheweké anggawe dheweké olih kahormatan kanggo dadi pemeran utama ning film TRANSFORMES kang dirilis ning taun 2007.[1]

Megan kang nembe-nembe iki dinobataké paca pambaca priya dadi wanita paling seksi.[1] Darah Indian kang ngalir ning awaké anggawe dheweké seneng maring tattoo.[1] Ana 9 tattoo kamasuk foto Marilyn Monroe anna ning awaké.[1]

Ning kauripané, Megan wus tunangan karo pepujaning atiné, Brian Austin Green.[1] Megan lan Austin dadian awit taun 2004.[1] Dheweké sempet nguumumaké kanggo nikah ning taun November 2006.[1] Ananging, hubungané ora mulus. Megan pedot lamarané karo Brian ning akir wulan Februari ning taun 2009.[1]

Akiré sacara resmi Megan negasaké menawa dheweké wus putus karo Brian.[1] Dheweké uga mbantah niaté kanggo nikahi mantan kekasihé mau.[1] Wektu-wektu iki dheweké esih seneng urip dhewekan.[1]

Megan, mbantah berita-berita babagan gosip megan nganggo operasi botox.[2] Kanggo mbantah berita mau Megan masang fhoto elek ning facebook pribadiné.[2] Foto-foto mau, mbuktikaké menawa dheweké ora nganggo botox.[2]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q (id)kapanlagi.com biografi megan fox (dipununduh tanggal 13 Juli 2011)
  2. ^ a b c (id)kapanlagi.com berita megan fox (dipununduh tanggal 13 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Megan_Fox&oldid=830966"