Media massa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Media Massa yaiku bentuk komunikasi sing ngagunaake saluran (media) kang ngehubungke antarane komunikator lan komunikan.[1] ana uga fungsi liane saking media massa, salah sijine yaiku fungsi penyaluran emosi. [2]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Media_massa&oldid=698239"