Mattheus de Haan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mattheus de Haan (Dordrecht, 1663 - Batavia, 1 Juni 1729), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 21. Dhèwèké maréntah antara taun 17251729.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mattheus_de_Haan&oldid=804612"