Mata pancing

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aneka rupa jinis mata kail
Aneka rupa ukuran mata pancing

Mata pancing punika salah satunggalipun piranthi ingkang dimigunakake minagka mancing iwak ingkang misuwur ugi paling katah dimigunakake kangge mancing.

Mata pancing dimigunakake kanggo piranthi kangge nempelake umpan pancing,

Mata pancing mangsa zaman watu ingkang kagawe saking bahan balung, dipunpanggihake ing Skåne, Swedia

Preksani ugi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mata_pancing&oldid=833393"