Mary Wollstonecraft

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mary Wollstonecraft (27 April 175910 September 1797) iku sawijining panulis, filsuf lan feminis saka Britania Raya (Inggris).

Daftar karya[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.