Marki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Marki
POL Marki COA.svg
Lambang Marki
120px
Lokasi Marki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 26,03 km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Marki
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Marki iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marki&oldid=817842"