Mario Maurer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mario Maurer
Mario Maurer interviewing No Tobacco Day.jpg
Asma wiyosan Mario Maurer
Miyos 4 Desember 1988 (umur 25)
Flag of Thailand.svg Thailand
Asma sanès Nuttavut Maurer
Pakaryan Aktor, modhel, penyanyi
Taun aktif 2004-...
Situs resmi http://www.oohmario.com/

Mario Maurer (Basa Thai: มาริโอ้ เมาเร่อ), miyos tanggal 4 Desember 1988 ing Bangkok, Thailand, nggih menika salah setunggalipun aktor, modhel, lan penyanyi saking Thailand. Asmanipun milai dipunmangertos kaliyan publik kawiwitan sabibaripun mbintangi film The Love of Siam ingkang dipunputer taun 2007 kapungkur.

Babad film[sunting | sunting sumber]

Taun Irah-irahan Peran Cathetan
2007
The Love of Siam Tong
2008
Friendship Singha
4 Romance Mhee Bageyan Joob
2009
Buppha Return Rang

Penghargaan[sunting | sunting sumber]

Taun Acara Penghargaan Asil Film
2008
Asian Film Awards Aktor Pendhukung Paling Apik Nomine The Love of Siam
Starpics Thai Films Awards Aktor Paling Apik Menang[1]
Bangkok Critics Assembly Aktor Paling Apik Nomine[2]
Star Entertainment Awards Aktor Paling Apik Nomine[3]
Cinemanila International Film Festival Aktor Paling Apik Menang[4]
2009 Top Awards 2008 Aktor Mundhak Kawentar Menang[5] Friendship

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Njaban rangkah[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mario_Maurer&oldid=815733"