Maria Ozawa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Maria Ozawa
 
Tanggal lair: 8 Januari 1986 (umur 28)[1]
Papan lair: Hokkaidō, Jepang
Ukuran vital: 88(E)-58-86(cm)
35-23-34(inch)
Dhuwur: 1.62 m (5 ft 4 in)
Bobot: 48 kg
Werna mata: Soklat
Warna rambut: Ireng
Payudara asli: Ya
Golongan getih: A
Etnis: Jepang lan Kanada Prancis
Alias: Miyabi
Situs Resmi

Maria Ozawa (小澤マリア, Maria Ozawa), uga dikenal kanthi sesebutan Miyabi (みやび) (lair ing Hokkaidō, Jepang, 8 Januari 1986), iku bintang porno saka Jepang.

Urip lan Karir[sunting | sunting sumber]

Ozawa lair ing Hokkaidō, Jepang.[2] Ibune saka Jepang lan bapake saka Kanada, Prancis. Wiwit dheweke sekolah ing sekolah internasional, dheweke crita yen dheweke luwih bisa basa Inggris tinimbang celathu nganggo basa Jepang.[3][4] Nalika isih sekolah, saben dinane Ozawa dolanan hockey, dheweke uga kerep dolan ing panggonan karaoke sawise bali sekolah. Dheweke crita yen dheweke aktif sacara seksual nalika umure 13 taun, lan dheweke sinau "48 posisi seksual" saka buku kang tau dheweke tuku.

Nalika isih dadi mahasiswa, Ozawa katon ing TV Komersial Jepang (30 detik) kanggo DARS Chocolate karo rong anggota sakagrup pop Jepang KinKi Kids. Ing kana, dheweke mbagi coklat karo salah siji penyanyi nanging salah siji tangane gandhengan karo sing liyane. Ora kaya kanca-kancane kang dadi aktris porno, Ozawa ora dibina. Dheweke kenal donyane industri porno saka kancane kang tau main video porno. Dheweke mulai ing pemodhelan minangka Miyabi ing situs porno Shirouto-Teien.com nalika sasi Juni 2005, kang ngasilake pirang-pirang set foto lan video hardcore Gonzo cekak kang dibabarake ing CD-R lan format DVD-R.[5]

Ozawa banjur napakasmani S1 No 1 Style, studio video porno kang ngasilake pornografi hardcore entheng, Maria Ozawa tampil pisananane ing tanggal 7 Oktober 2005 kanthi videone New Face – Number One Style (新人xギリモザ ナンバーワンスタイル) kang diarahake dening Hideto Aki.[6] (新人xギリモザ ナンバーワンスタイル) directed by Hideto Aki.[7] Ozawa isih eling dheweke kamisosolen nalika gawe video porno pisanane, dheweke ora bisa ndeleng raine aktor lanange. Ing S1, dheweke katon ing siji video asli saben sasi nganti sasi Februari 2007. Dheweke melu ing pirang-pirang video kompilasi S1 kalebu entri parusahaan ing taun 2006 Pambuka video porno, kompetisi antarane studio video porno Jepang kanggo video paling laris. Video S1 Hyper – Barely There Mosaic (ハイパーギリギリモザイク), barengan Ozawa lan artis-artis video porno liyane Sora Aoi, Yua Aida, Yuma Asami, lan Honoka (katambah panampilan pendheke Rin Aoki), menangake nomer siji.[8][9]

Buku Foto[sunting | sunting sumber]

  • (ja) 小澤マリア1st.写真集 X・Star (Maria Ozawa's 1st Photobook – X・Star) – May 23, 2006, 彩文館出版 (ISBN 4-7756-0129-6)

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

External links[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maria_Ozawa&oldid=884549"