Maria Magdalena

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Monica Bellucci sing mainaké Maria Magdalena ing film The Passion of the Christ (2004).

Maria Magdalena utawa Maria saka Magdala iku sawijining wong wadon sing dibébasaké déning Gusti Yesus saka roh ala (Lukas: 8:2]]. Dhèwèké dadi saksi sédané Gusti Yesus ing kayu salib (Matius: 27:55 lan Yohanes: 19:25). Miturut Injil dhèwèké uga wong sing pratama ketemu Gusti Yesus nalika wis bangkit saka maut.

Maria Magdalena péstané diriyayakaké ing tanggal 22 Juli.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maria_Magdalena&oldid=804746"