Marguerite Duras

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Marguerite Duras ing 1993

Marguerite Donnadieu utawa luwih kawentar mawa jeneng Marguerite Duras (lair ing Gia Dinh, Viètnam, 3 Maret, 1914 – tilar donya ing Paris, 4 April 1996) iku sawijining panulis Prancis. Karya Duras iku mujudaké protès marang aliénasi budaya lan sosial. Duras tilar donya déné kanker tenggorokan ing yuswa 81 taun.

Pratélan sawetara karyané[sunting | sunting sumber]

Roman[sunting | sunting sumber]

  • Un barrage contre le Pacifique
  • Le Marin de Gibraltar
  • Moderato Cantabile
  • L'Amante anglaise
  • L'Amant

Téater[sunting | sunting sumber]

  • Les viaducs de Seine-et-Oise

Film[sunting | sunting sumber]

  • India Song
  • Le Camion
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marguerite_Duras&oldid=830096"