Marga, Tabanan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Marga

Peta lokasi Kecamatan Marga
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Tabanan
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Marga iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Tabanan Provinsi Bali.

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupatèn Tabanan

Koordinat: 8°31′21.45″S 115°10′15.78″E / 8.522625°S 115.17105°E / -8.522625; 115.17105

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marga,_Tabanan&oldid=807405"