Manolo Blahnik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Salah satu sepatu rancangan Manolo Blahnik.

Manolo Blahnik (lair ing Santa Cruz de La Palma, Kepulauan Canaria, Spanyol, 28 November 1942; umur 68 taun) yaiku sawijining perancang sepatu kang misuwur ana ing donya asal Spanyol.[1]Sepatu asil rancangane wis digunakake dening akeh selebriti kayata Bianca Jagger, Jerry Hall, Diana Ross, Kate Moss, Madonna, Naomi Campbell, lan Victoria Beckham.[1] Produk sepatu karyane diwenehi Manolo Blahnik manut karo jenenge lan wis dikenal minangka salah sawijining prodak sepatu kang paling apik ing donya iki. [1]Manolo Blahnik lair tanggal 28 November 1942 ing Kepulauan Canary. [2] Bapake yaiku pengusaha farmasilan ibune duweni perkebunan gedhang. Minate ing mode kawit isih enom, yaiku nalika ngrias asu lan kethek ingon-ingonane nganggo pita. [2]Dheweke lan adine yaiku Evangelina luwih akeh sinau in omah. Kulawargane kereplelungan ing Paris lan Madrid saperlu mesen klambi ing perancang langganan wong tuwane.[3] Nalika diwasa, dheweke nuntut ukum lan politik amarga wong tuwane kepingin dheweke dadi sawijining diplomat.[3] Ora suwe, dheweke nyinaoni babagan sastra lan arsitektur ing Universitas Geneva (University of Geneva).[3]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (Inggris) Colin McDowell (2003). Manolo Blahnik. Weidenfeld Nicolson Illustrated. ISBN 978-1-84188-133-1. Book overview
  2. ^ a b (en)"Manolo Blahnik", 2009. 
  3. ^ a b c (en)"Manolo Blahnik: Shoe Designer (1942-)", 2006. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Manolo_Blahnik&oldid=830892"