Mangunegara, Mrebet, Purbalingga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Mangunegara

Peta lokasi Désa Mangunegara
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Purbalingga
Kecamatan Mrebet
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -


Mangunegara iku salah sawijining désa / Kalurahan ing Kecamatan Mrebet, kabupatèn Purbalingga, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Mrebet, Purbalingga, Jawa Tengah

Désa: Binangun | Bojong | Campakoah | Cipaku | Karang Nangka | Karangturi | Kradenan | Lambur | Mangunegara | Mrebet | Onje | Pager Andong | Pengalusan | Sangkanayu | Selaganggeng | Serayu Karanganyar | Serayu Larangan | Sindang | Tangkisan