Manggala, Makassar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Manggala

Peta lokasi Kecamatan Manggala
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Makassar
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Manggala iku salah sijining kecamatan neng kutha Makassar provinsi Sulawesi Kidul.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Makassar
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Manggala,_Makassar&oldid=855977"