Manga kodomo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Manga kodomo (子供向け漫画 Kodomomuke manga?) lan Anime bocah (子供向けアニメ kodomomuke anime?), iku istilah ing basa Jepang kanggo "manga (utawa "anime", tumrap para bocah". Manga kanggo bocah biasa disebut "Kodomo", utawa "bocah". Karya iki biasané isi crita sing kebak pitutur moral lan ngajari marang bocah supaya apik tumindaké.

Doraemon déning Fujiko F. Fujio iku conto génré manga kanggo bocah sing misuwur.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Manga_kodomo&oldid=831387"