Mandura

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mandura yaiku salah sawijining nagara ing pewayangan Jawa. Kang dadi Ratu yaiku Prabu Kuntiboja. Prabu Kuntiboja yaiku bapakipun Dewi Kunthi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mandura&oldid=879522"