Malnutrisi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Maltrunisi, saking basa Latin punika tegesipun kirang tetedhan. Punika satunggiling panyakit utami ing negari-negari mlarat. Tiyang ingkang kirang pangan ugi kirang gizipun, kangge lare-lare alit punika mboten sae apan sedaya taksih kedhah tumuwuh.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malnutrisi&oldid=803717"