Mall of The Emirates

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mall of The Emirates yaiku salah sawijining gedhung pusat blanja kang ana ing Dubai, Uni Emirat Arab. Mall iki dikelola déning Majid Al Futtaim (MAF Holding) lan dadi pusat blanja kang paling gedhé ing Wétan Tengah.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]