Malioboro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Malioboro

Malioboro iku salah sawijining papan pariwisata arupa dalan gedhé ing Daerah Istimewa Yogyakarta. Ing pungkasan sisih kidul dalan Malioboro iki dumunung istana Gedhong Agung, Pasar Beringharjo, lan Muséum Bèntèng Vredeburg. Ing wayah soré ing trotoar dalan Malioboro iki akèh bakul sing dodolan panganan kanthi didhasaraké ing lemah (lèsèhan). Kajaba kui ana ing kiwa tengen dalan Malioboro akèh bakul kang dodolan maneka warna barang khas Jogja kayata tas, kaos, batik, dompet lsp.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malioboro&oldid=877903"