Maków Podhalański

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Maków Podhalański
POL Maków Podhalański COA.svg
Lambang Maków Podhalański
120px
Lokasi Maków Podhalański
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Maków Podhalański
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Maków Podhalański (Jerman Mohnau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.