Macaulay Culkin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin singing (2010).jpg
Macaulay Culkin ing Berlin Festival taun 2010
Asma wiyosan Macaulay Carson Culkin
Miyos 26 Agustus 1980 (umur 34)
Flag of the United States.svg New York
Pakaryan Aktor
Taun aktif 1985-1994
2003-sapunika
Sisihan Rachel Miner (1998-2000)

Macaulay Culkin ingkang gadhahi asma Macaulay Carson Culkin inggih punika salah satunggalipun aktis Internasional. Macaulay lair ing New York, AS tanggal 26 Agustus 1980. Peran saking Culkin ingkang paling terkenal inggih punika dados Kevin McCallister ing sekuel setunggal lan kalih film Home Alone.Culkin inggih punika mantan suami aktris Rachel Miner, ingkang dipunpegat ing sasi Agustus 2000. Kekalihipun nikah ing umur ingkang tasih alit.

Sesampunipun pegat kalian Rachel Miner, Culkin nate wonten ing video klip album Michael Jackson, Black or White, sawekdal punika Culkin gadhahi pacar aktris Mila Kunis taun 1998. Ananging 3 Januari 2011, kekalihipun mboten sareng- sareng malih.

Karir saking Macaulay Culkin[sunting | sunting sumber]

Karir Culkin inggih punika nate sukses ing film The Good Son (1993), The Nutcracker (1993), Getting Even with Dad (1994), The Pagemaster (1994), Richie Rich (1994), Party Monster (2003), Saved! (2004) lan film Sex and Breakfast (2007) Taun 2010, Culkin main film ingkang gadhahi judul KINGS, taun 2011, piyambakipun main ing film THE WRONG FERARRI, A SCREWBALL TRAGEDY - A FILM BY ADAM GREEN.

Film saking Macaulay Culkin[sunting | sunting sumber]

Film Culkin inggih punika:

  1. 1985 THE MIDNIGHT HOUR
  2. 1988 THE EQUALIZER
  3. 1988 ROCKET GIBRALTAR
  4. 1989 SEE YOU IN THE MORNING
  5. 1989 UNCLE BUCK
  6. 1990 JACOB'S LADDER
  7. 1990 HOME ALONE
  8. 1991 WISH KID
  9. 1991 ONLY THE LONELY
  10. 1991 MY GIRL
  11. 1992 HOME ALONE 2: LOST IN NEW YORK
  12. 1993 DANGEROUS - THE SHORT FILMS
  13. 1993 THE GOOD SON
  14. 1993 THE NUTCRACKER
  15. 1994 GETTING EVEN WITH DAD
  16. 1994 THE PAGEMASTER
  17. 1994 FRASIER
  18. 1994 RICHIE RICH
  19. 2000 MADAME MELVILLE
  20. 2003 PARTY MONSTER
  21. 2003 WILL & GRACE
  22. 2004 FOSTER HALL
  23. 2004 SAVED!
  24. 2004 JERUSALEMSKI SINDROM
  25. 20052010 ROBOT CHICKEN
  26. 2007 SEX AND BREAKFAST
  27. 2009 KINGS
  28. 2011 THE WRONG FERARRI, A SCREWBALL TRAGEDY - A FILM BY ADAM GREEN[1]

Ing film Home Alone sapanunggalipun Culkin wonten aktris aktris tuladha Joe Pesci,Catherine O'Hara,John Heard ,Daniel Stern, John Candy, Hope Davis, Roberts Blossom, Angela Goethals, Kieran Culkin.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 3 September 2011)
  2. ^ (id)celebrity.psyphil.com(dipuntingali tanggal 3 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Macaulay_Culkin&oldid=832558"