MNC News

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
MNC News Channel
MNC News.png
Jaringan Indovision
Media Nusantara Citra
Negara Flag of Indonesia.svg Indonesia
Wilayah siaran Jakarta
Diluncuraké Juni 2006 di Jakarta
Sing duwé Media Nusantara Citra
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Saluran afiliasi RCTI, Global TV, MNCTV, SINDOtv, MNC Entertainment, MNC Music, MNC International
Format gambar PAL 576i (SDTV) 4:3
Situs web http://www.mncgroup.com
Kasumadyan
Siaran terestrial
Surabaya 21 UHF
Malang 43 UHF
Jember 34 UHF
Semarang 56 UHF
Yogyakarta 21 UHF
Solo 21 UHF
Bandung 32 UHF
Palembang 47 UHF
Padang 40 UHF
Batam 39 UHF
Banda Aceh 38 UHF
Denpasar 50 UHF
Siaran satelit
Indovision Channel 84
Top TV Channel 84
OkeVision Channel 81

MNC News Channel utawi ingkang asring dipuncekak kanthi cekakkan MNC News inggih punika salah satunggaling saluran televisi bab pawartos ingkang dangunipun 21 jam (lan sampun kalebet tutup siaran ingkang dngunipun 3 jam) ingknag sampun mratah sedaya wilayah ing Indonésia. MNC News inggih sampun saged dipuntingalli kenthi medal saluran Indovision wonten ing saluran 84. MNC News iinggih punika satunggaling saluran tipi ingkang sepisanan saking Media Nusantara Citra (MNC) wonten ing Indovision. Nembe sasampunipun wonten MNC News lajeng medal saluran - saluran tèlèvisi sanèsipun ingkang minangka sedhèrekipun inggih punika MNC Entertainment, MNC Music lan MNC International ingkang sepisanan dipun wedalaken wiwit sasi Juni taun 2006 wonten ing Jakarta lan namung saged dipuntangkep sinyalipun wontenipun wonten ing jaringan televisi langganan kagunganipun Media Nusantara Citra (MNC) kados ta wonten ing Indovision, OkeVision lan Top TV. MNC News punika inggih kalebet setunggal klompok saking perusahaan Media Nusantara Cipta kagunganipun Hary Tanoe Sudibjo[1].

Program MNC News[sunting | sunting sumber]

Dene program - program pawartos ingkang wonten ing MNC News ing antawisipun inggih kados mekaten:[2]

Program berita[sunting | sunting sumber]

  • MNC Today - program pawartos ingkang dipunsiarakaken mawi basa Inggris saking sedaya plosok dunya.
  • Kilas Dunia - program pawartos saking sedaya plosok dunya.
  • Kilas Indonesia - program pawartos sking sedaya plosok dhaérah Indonésia.
  • MNC Bo Bao (MNC播報) - program pawartos ingkang dipun siaraken mawi basa Mandarin saking sedaya plosok dunya.
  • Kilas MNC - program pawartos ingkang taksih énggal saking sedaya plosok dunya ing wekdal ingkang cepet.

Olahraga[sunting | sunting sumber]

  • Kilas Sport - pawartos olahraga saking sedaya plosok dunya ingkang dipunsajekaken kanthi aktual lan akurat saking saben sisi ingkang béda - béda.
  • 100% Sport

Feature[sunting | sunting sumber]

  • Petualangan Panji
  • Mata Angin

Gaya hidup[sunting | sunting sumber]

  • Kilas Selebriti
  • Genie
  • Pentas
  • Obsesi
  • Fokus Selebriti

Kuliner[sunting | sunting sumber]

  • Goyang Lidah
  • Live Kitchen

TV Magazine[sunting | sunting sumber]

  • HighEnd on TV

Jaringan MNC News[sunting | sunting sumber]

Kejawi wonten ing Indovision, OkeVision lan Top TV ing wekdal sak punika siaran MNC News sampun saged dipuntingali mawi anténa biyasa, ing antawisipun inggih punika:

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=MNC_News&oldid=882183"