Mèsem

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sawijining bocah wadon Irak mèsem

Mèsem iku sawijining èksprèsi rai sing semu guyu. Wong mèsem iku kalaksanan mawa ngobahaké otot-otot sacedhaking lambé lan mripat. Akèhé wong mèsem iku kanggo nuduhaké rasa seneng. Nanging wong mèsem iku kadhangkala uga ngécé semu mléngos.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Mèsem ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mèsem&oldid=829934"