Málaga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta lokasi Málaga

Málaga kuwi sawijining kutha paling gedhé kaloro ing Andalusia, Spanyol bagéan kidul lan dad ibukutha provinsi Malaga. Pedunungé ana 557.000 jiwa (2004).

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Málaga ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Málaga&oldid=816067"