Lumut ati

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Lumut ati utowa Marchantiophyta (Hepaticophyta) akèh ditemokaké nèmpèl ing watu, lemah, utowa tèmbok tuwa sing lembab.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lumut_ati&oldid=833763"