Lubuk Pinang, Muko-Muko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Lubuk Pinang

Peta lokasi Kecamatan Lubuk Pinang
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Muko-Muko
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Lubuk Pinang iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Muko-Muko provinsi Bengkulu.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Muko-Muko