Lubuk Pakam, Deli Serdang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Lubuk Pakam

Peta lokasi Kecamatan Lubuk Pakam
Provinsi Sumatera Utara
Kabupaten Deli Serdang
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 2/11
Stasiun sepur Lubuk Pakam (1900-1930)

Kecamatan Lubuk Pakam iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Deli Serdang provinsi Sumatra Lor.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Deli Serdang